Økologisk Abrikoskerneolie (100 ml)

kr. 139,00

Aprikoskerneolie er et nærende hudplejeprodukt udvundet fra abrikosfrø, kendt for sine fugtgivende egenskaber og evne til at fremme en sund teint.

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Abrikoskerneolie (100 ml)

Abrikoskerneolie eller abrikosolie er noget af det fineste olie, man kan få fat i. Olien består udelukkende af abrikosfrugten (prunus armeniaca) og er 100 procent naturlig og multifunktionel. Denne flaske indeholder 100 ml. abrikoskerneolie, og med et højt indhold af A-, C- og E-Vitamin, har olien dermed en gavnlig effekt på både kropspleje og hårpleje. Olien er som sagt multifunktionel, hvilket gør mulighederne store.

Hudpleje:

Det høje indhold af vitaminer gør olien utrolig effektiv som en del af ens hudpleje. Efter påførelse af abrikoskerneolie efterlades huden ikke fedtet og skinnede, da vores olie er tyndtflydende og trænger hurtigt ind, hvilket gør den til et foretrukket valg. Som en mild og fugtgivende olie er den især velegnet til sart og tør hud. Den lindrer kløe, irritation og skadet hud – altså den genopbygger hudens naturlige balance. Med det høje vitaminindhold har denne olie en anti-age effekt samtidig med, at den fungerer godt på akne.

Med makeup og creme:

Olien kan også anvendes sammen med din makeup. Abrikoskerneolie kan blande i ens foundation for at opnå en flot og naturlig foundation med lækker glød. Derudover kan du opnå et bedre resultat med dine cremer og lotions ved at supplere med denne olie, eller benyt den i sin rene form som eksempelvis massageolie til både børn og voksne. Abrikoskerneolien kan påføres før og efter creme, hvis man ønsker at supplere creme med den. Det er forskelligt, hvad der fungerer for folk. Nogen foretrækker den inden og andre efter, så det bedste råd vil være at prøve sig frem.

Naturlig Makeupfjerner

Vores abrikoskerneolie fungerer også som et naturligt alternativ til makeupfjerner og fjerner nemt øjenmakeup uden at gnubbe. Ud over at fjerne din makeup, giver olien huden en masse næring, og du vil opleve, at hudens naturlige balance genopbygges, som efterlader huden blød og fugtet.

Sensitiv hud:

Den har som nævnt også effekt på rødlig hud, så hvis du har tendens til rødme, kan olien være med til at afhjælpe det med sine aktive, antiinflammatoriske og antioxidantiske ingredienser. Olien er mild, så hvis du har sensitiv hud, vil du stadig kunne nyde godt af vores olies fantatiske egenskaber.

Hårpleje:

Den vitaminrige olie er ikke kun gavnlig for huden, men kan også gøre nytte for håret. Med det høje indhold af sunde fedtsyrer og vitaminer, vil du opleve et sundt og skinnende resultat i håret ved et dagligt brug af denne olie. Vores abrikoskerneolie går ind med en genopbyggende effekt ligesom ved huden og fugter håret, som er med til at mindske spaltede og triste spidser. Påfør et pump af olien i hårspidserne eller benyt den i forbindelse med eksempelvis en hårkur.

Massageolie:

Olien kan som mange andre olier også bruges som massageolie, da den hurtigt trækker ind i huden. Du vil ikke på samme måde, som ved mange andre olier, opleve at være klistret efter en massage. Olien er mild og naturlig, og det betyder, at din hud ikke bliver irriteret efter en gang massage med olien.

Fordelene ved at benytte abrikoskerneolie:

  • Kan bruges som hårpleje
  • Kan benyttes som eller med hårkur
  • bekæmper spaltet spidser
  • Kan bruges som hudpleje
  • Har et højt indhold af vitaminer
  • Bekæmper sart og tør hud
  • Bekæmper kløe og skadet hud
  • Har anti-age effekt

Oils By Nature

Er du ligeså vild med denne abrikoskerneolie, som vi er, og ønsker at købe mere end 100 ml til hele familien? Så anbefaler vi vores pakke med hele tre abrikoskerneolier, da det er billigere for dig som kunde. Du kan finde den lige her og tilføj til kurv. Hvis du tilføjer for mere end 299 kr. hos Oils By Nature opnår du fri fragt. Har du lyst til at vide mere, kan du klikke her, og læse endnu mere om Oils By Nature Abrikoskerneolie.

I videoen nedenfor, forklares det hvordan vores abrikoskerneolie kan benyttes som makeupfjerner.

Følg os på Instagram her

Følg os på Facebook her

Se vores andre produkter her

Vægt 0,114 kg
Oprindelsesland

Tyrkiet

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.