Økologisk Abrikoskerneolie (3 x 100 ml)

kr. 417,00

Aprikoskerneolie er et nærende hudplejeprodukt udvundet fra abrikosfrø, kendt for sine fugtgivende egenskaber og evne til at fremme en sund teint.

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Abrikoskerneolie til ansigtet

Abrikoskerneolie er noget af det fineste olie, man kan få fat i. Vores abrikoskerneolie indeholder kun: Prunus Armeniaca Kernel Oil, og er dermed 100% naturlig. Abrikoskerneolie til ansigtet er oftest mest populært, da olien har et højt indhold af A, C og E-Vitamin, som gør den ideel til hudpleje. Dette betyder dog ikke, at den ikke kan bruges til andet. Som kropspleje og hårpleje har vores olie også en masse beundringsværdige egenskaber, som kan læses om her på siden. 100% naturlig og økologisk abrikoskerneolie

Vores 3-pak abrikoskerneolie kan nemt bruges af hele familien, men er olien ny for dig, så kan du sagtens teste vores pakke med kun en enkelt olie, som kan købes lige her.

Hudpleje:

Abrikoskerneolie til ansigtet er som nævnt populært, da olien er en mild og fugtgivende, som gør den særligt velegnet til tør og sensitiv hud. Olien lindrer kløe, irritation og skadet hud, samtidigt med at den genopbygger hudens naturlige balance. Med det høje vitaminindhold har olien en anti-age effekt. Derudover fungerer den også meget godt med hensyn til akne og uren hud. Du kan opnå et bedre resultat med dine cremer og lotions ved at supplere med denne abrikoskerneolie til ansigtet. Du kan også sagtens benytte den i sin rene form som eksempelvis massageolie til både børn og voksne.

Naturlig makeupfjerner:

Vores abrikoskerneolie fungerer som makeupfjerner på huden og fjerner nemt øjenmakeup uden at gnubbe. Ud over at fjerne din makeup, giver olien huden en masse næring. Dermed vil du opleve, at hudens naturlige balance genopbygges, som efterlader huden blød og fugtet. Olien kan påføres på en vatrondel, men du kan også smøre olien på hænderne og bruge dem til at opløse makeuppen.

Abrikoskerneolie til håret:

Den vitaminrige olie er ikke kun gavnlig for huden, men kan også gøre nytte for håret. Derfor kan vores 3-pak abrikoskerneolie være en fordel for dig, som skal bruge denne olie til både hud og hår. Det høje indhold af sunde fedtsyrer og de forskellige vitaminer, vil gøre at du oplever et sundt og skinnende resultat i håret med et dagligt brug af denne olie. Påfør et pump af olien i hårspidserne eller benyt den i forbindelse med en hårkur.

Kan man bruge abrikoskerneolie som nøddeallergiker?

Vores enestående abrikoskerneolie kan anvendes af dig, som er nøddeallergiker og som erstatning for fx. mandelolie. Vores milde olie er særlig god til rødlig og tør hud, eftersom den har et højt indhold af A-, C- og E-Vitamin og er antiinflammatorisk. Derudover styrker abrikoskerneolien hudens beskyttende fedtlag, så dehydrering i huden modvirkes.

Kan man bruge abrikoskerneolie som massageolie?

Vores abrikoskerneolie kan også bruges som massageolie, da den hurtigt trækker ind i huden. Du vil ikke på samme måde, som ved mange andre olier, opleve at være klistret efter en massage. Vores olie er mild og naturlig, som betyder, at din hud ikke bliver irriteret efter en gang massage med olien.

Kan abrikoskerneolie bruges som makeup fjerner?

Vores abrikoskerneolie fungerer også som et naturligt alternativ til makeupfjerner og fjerner nemt øjenmakeup uden at gnubbe samt pleje og fugte huden i dybden. Hvis du anvender abrikoskerneolie som makeup fjerner giver olien huden en masse næring, og du vil opleve, at hudens naturlige balance genopbygges, som efterlader huden blød og fugtet.

Kan abrikoskerneolie bruges til børn?

Vores abrikoskerneolie er en mild og sikker olie, som kan bruges af hele familien, også børn. Den kan med fordel bruges til pleje af børnenes hud, da olien med sit høje indhold af fedtsyrer og vitaminer er særlig plejende og fugtgivende på huden. Samtidig har olien god effekt mod bleudslæt på spædbørn.

Kan man bruge abrikoskerneolie i håret?

Det er ikke kun huden, der kan nyde godt af abrikoskerneoliens egenskaber – den vitaminrige olie virker nemlig ikke kun på huden, den virker også på håret. Olien har en genopbyggende effekt på hår, hvor olien kan være med til at mindske spaltede spidser og give fugt til tørt og trist hår.

Skal man bruge abrikoskerneolie før eller efter creme?

En tommelfingerregel siger, at man bør starte med de mest flydende produkter, og slutte af med de mest faste. Men olie kan godt trænge gennem en creme, og derfor foretrækker mange at slutte af med abrikoskerneolien, efter de har påført creme. Derfor er det bedste råd, at du bør prøve dig frem.

Hvad er abrikoskerneolie god til?

Abrikoskerneolie er særlig god til dem, der oplever tør og irriteret hud, fordi den giver huden næring og genopbygger hudens naturlige balance. Olien kan også bruges som massageolie, da den hurtigt trækker ind i huden. Derudover har olien har også en genopbyggende effekt på håret, som også gør den god til hårpleje.

Hvad er abrikoskerneolie?

Abrikoskerneolie laves af abrikoskerner, hvor abrikosolie trækkes ud af kernerne, som indeholder mellem 40- og 50 % olie, som kan udvindes ved både koldpresning og direkte presning. Olien indeholder en masse vitaminer og er særlig rig på vitaminerne A, C og E, som gør den god i forbindelse med ansigt- og kropspleje.

Her kan du læse fordelene ved at benytte abrikoskerneolie til ansigtet, kroppen og andet:

  • Kan bruges som hårpleje
  • Kan benyttes som eller med hårkur
  • Bekæmper spaltet spidser
  • Kan bruges som hudpleje
  • Har et højt indhold af vitaminer
  • Bekæmper tør og sart hud
  • Bekæmper kløe og skadet hud
  • Har anti-age effekt
  • Mild massageolie til både børn og voksne
  • Naturlig alternativ til almindelig makeupfjerner

Oils By Nature:

Hos os forhandles kun 100 procent naturlige olier, da vi bestræber os efter at være så naturlige som muligt med en produktliste, som skåner huden for unødvendig kemikalier og tilsætningsstoffer. Derudover er alle vores olier hos Oils By Nature multifunktionelle. hvilket gør mulighederne store. Når du køber hos os, tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr.

Du kan også læse endnu mere om Oils By Nature Abrikoskerneolie her. Hvis du ønsker at høre mere fra os, kan du tilmelde din e mail til vores nyhedsbrev lige her på siden.

Se med i videoen nedenfor, og lær hvordan man kan bruge vores abrikoskerneolie til ansigtet som makeupfjerner.

Følg os på Instagram her

Følg os på Facebook her

Se vores andre produkter her

Vægt 0,342 kg
Oprindelsesland

Tyrkiet

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.