Viser alle 3 resultater

-25%
kr. 189,00
-33%
kr. 510,00
-36%
kr. 699,00

Abrikoskerneolie

Abrikoskerneolie er et udtræk fra den søde abrikosfrugt (prunus armeniaca) med den hårde sten i midten. Olien fra abrikoser har mange gode egenskaber, der gør olien uundværlig at have i hjemmet og som en del af sin skønhedsrutine.

Vi har et lækkert udvalg af abrikoskerneolie fra vores helt eget brand, som udelukkende består af prunus armeniaca kernel oil . Olien fremkommer i 100 ml flasker, og ved køb over 299 kr. opnår du fri fragt hos Olis By Nature. Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder vores lækre olier med 100% ren abrikoskerneolie.

Hvad er abrikoskerneolie?

Abrikoskerneolie laves af abrikoskerner, hvor abrikosolie trækkes ud af kernerne, som indeholder mellem 40- og 50 % olie. Olien kan udvindes ved direkte presning samt ved koldpresning.

Abrikoskerneolie udvindes af kerner og minder om både fersken- og mandelolie, der også udvindes af kerner. Olien er let og klar med en gylden farve og en lækker, nøddeagtig men samtidig frisk duft. Abrikoskerneolien kan anvendes til blandt andet hud pleje, hårpleje og massage, men det er særligt i forbindelse med hudpleje, at abrikoskerneolien har mange gode egenskaber.

Fordele ved abrikoskerneolie:

– Hårpleje

– Kan benyttes med hårkur

– Mod spaltede spidser

– Hudpleje

– Højt indhold af vitaminer

– Mod tør- og sensitiv hud

– Mod kløe og skadet hud

– Anti-age effekt

Derfor bør du bruge abrikoskerneolie til ansigt og kropspleje

Abrikoskerneolien er et rent og naturligt alternativ til hudpleje. Den kan bruges ren, som den er, men du kan også med fordel blande olien op med nogle af dine favoritcremer. På den måde kan du få endnu mere fugt og pleje ud af dine cremer, og du kan samtidig nyde godt af abrikoskerneoliens nærende egenskaber.

Abrikoskerneolie er pakket med naturlige ingredienser, og fordi olien er rig på en lang række vitaminer såsom vitamin A, C og E, er det en populær ingrediens i både hud pleje og makeup. Modsat andre olier efterlades huden ikke fedtet eller skinnende, hvilket skyldes, at olien er tyndtflydende og hurtigt trænger ind.

Abrikoskerneolie giver huden en masse næring, og når du bruger olien, vil du opleve, at hudens naturlige balance genopbygges. Derfor er olien også særligt elsket af dem, der oplever tør hud. Da olien er mild og fugtgivende, kan du selv, hvis du har sart eller tør hud, nyde de mange fordele ved abrikoskerneolien.

Abrikoskerneolie er desuden oplagt at bruge som massageolie på hud.

TIP! Du kan også bruge abrikoskerneolien sammen med din makeup. Hvis du ønsker mere glød i din foundation, eller føler du, at den er for mat, kan du blande 1-2 dråber abrikoskerneolie i, og der opnåes en flot og naturlig foundation med en lækker glød.

Mindsk rødme i huden og rosacea med abrikoskerneolie

En af abrikosoliens mange egenskaber er, at den er antiinflammatorisk. Det betyder, at den kan mindske rødme i huden. Har du derfor rosacea eller bare tendens til rødme, kan olien være med til at mindske denne rødme.

Mange kvinder oplever, at de bliver røde omkring næsen, og har du tør, sart eller irriteret hud, vil rødme også hurtigt opstå. Her kan du med fordel anvende abrikoskerneolie, der over tid effektivt vil mindske rødme med sine aktive, antiinflammatoriske og antioxidantiske ingredienser.

Da olien som nævnt er antiinflammatorisk og ikke føles fedtet på samme måde som andre olier, kan den også være med til at mindske urenheder og akne i huden, mens den samtidig fugter og plejer huden i dybden.

Skal man bruge olie før eller efter creme?

Det er altid en stor debat, hvorvidt olie til huden og ansigtet skal påføres før eller efter ens creme, eksempelvis dagcreme. Sandheden er, at det er meget forskelligt. Hvad der fungerer godt, kan fungere mindre godt for andre, og derfor er det bedste råd, at du bør prøve dig frem.

En tommelfingerregel siger, at man skal starte med de mest flydende produkter, og slutte af med de mest faste. Det kunne eksempelvis være serum, olie, creme. Men sådan er det ikke altid. En olie kan nemlig godt trænge gennem en creme, og derfor foretrækker mange at slutte af med abrikoskerneolien, efter de har påført creme. Et godt råd her er, at man først bør bruge en vandbaseret creme, for derefter at påføre olien for at sikre, at olien kan trænge igennem cremen.

Giv dit hår fugt og styrke med abrikoskerneolie

Det er ikke kun huden, der kan nyde godt af abrikoskerneoliens mange egenskaber – det kan dit hår også. Den vitaminrige olie virker nemlig ikke kun på huden, den virker faktisk på hele kroppen, og det er inklusiv håret. Olien har ikke kun en genopbyggende effekt på huden – det samme gør sig gældende for håret, hvor olien kan være med til at mindske spaltede spidser og give fugt til tørt og trist hår.

Mangler håret glans og fugt, kan en hårkur samt daglig pleje med abrikoskerneolie gøre underværker.

Køb din abrikoskerneolie online hos Oils By Nature

Hos Oils By Nature tilbyder vi abrikoskerneolien (prunus armeniaca kernel oil) i flasker med 100 ml. Udover abrikoskerneolie 100 ml er det muligt at købe en pakke med 3* abrikoskerneolie 100 ml og en startpakke med alle vores 4 naturlige olier 100 ml. Når du shopper hos Oils By Nature, så tilbyder vi fri fragt ved køb over 299 kr.

OBS:Vores abrikoskerneolie er ikke velegnet i forbindelse med madlavning.