Økologisk Argan olie (3 x 100 ml.)

kr. 507,00

100% naturlig og økologisk arganolie
Eneste ingrediens: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL
Oprindelsesland: Marokko

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Argan olie til hud

Nyd denne argan olie, der er fyldt med vitaminer, antioxidanter og omega-fedtsyrer. Oliens høje indhold af E- og A-vitaminer og essentielle fedtsyrer styrker immunforsvaret, hudens elasticitet og hårets naturlige glans. Argan olien er som nævnt derudover høj på antioxidanter, som beskytter din hud og dit hår mod frie radikaler. Derudover kan olien også anvendes på hele kroppen til blandt andet at lindre kløe flere forskellige steder, rense huden og forebygge samt fugte en tør hud.

Brugen af argan olie til håret er kendt hos mange, men med det høje indhold af fedtsyrer, virker vores argan olie til hud også fugtgivende og plejende. Man kan med fordel også benytte argan olien efter solbadning til at fremskynde dannelsen af nye hudceller, og dermed se brunere ud hurtigere og samtidig lindre en eventuel solskoldning. Skulle du være så uheldig at have fået et insektbid fra eksempelvis en myg, kan argan olie til hud også lindre dette samt mindske smerten. 100% naturlig og økologisk arganolie

Kvinde smøre argan olie ud i ansigtet

Hudpleje:

Brug vores argan olie til hud og forebyg en eventuelt tør hud med en meget plejende effekt. Ved brug af argan olie, stimulerer du også huden til at producere nye hudceller, hvilket medfører en skinnende glød samt silkeblød hud. Ved benyttelse af argan olie til hud kan man blandt andet bekæmpe generelle urenheder – dette gælder desuden også over alt på kroppen.

Olien kan bruges både under og over din favoritcreme – olien kan endda også blandes i cremen. Argan olie til hud er også kendt for at have en forbyggende effekt på strækmærker. Derfor er den super idéel som gave til en gravid kvinde, eller til dig selv, hvis du ønsker at forbygge eller mindske dine nuværende strækmærker. Oils By Nature argan olie kan eksempelvis bruges dagligt på kropslige områder som lår, mave og overarme, hvor man ofte oplever, at strækmærker kan forekomme.

Hvis Oils By Nature argan olie er helt ny for dig, vil vi anbefale at prøve vores pakke med en enkelt olie først. Den kan købes lige her.

Hvor kommer argan olie fra?

Argan Olien presses ud af argan kerner, der vokser på argan træet, som vokser i Marokko. Argan træet er truet, og derfor er det i dag fredet af UNESCO. Det betyder dog ikke, at du ikke kan købe argan olie med god samvittighed, da man kan lave argan olie uden at fælde..

Hvad er argan olie?

Argan olie stammer fra argan træet, som kun vokser i Marokko. Ved at presse kernerne fra argan træet får man 100% ren argan olie. For at fremstille en liter olie anvendes der op mod 80 argan frugter. Olien er rig på e-vitamin og sunde fedtsyre, og er især populær i hårpleje produkter.

5 tips til at styrke håret - blond kvinde rør ved hendes hår

Argan olie til andet:

Den naturlige argan olie kan som nævnt blandt andet benyttes til både hår, hud, læber og negle. Ved at påføre olien i hårspidserne forstærkes og plejes håret, samtidigt med at det som en helhed efterlades blødt og glansfuldt. For at opnå et endnu bedre resultat med dine sædvanlige hårkure og hårmasker, kan du kombinere dem med argan olie, da dette kun gavner dit hårs naturlige proteiner. Med de essentielle fedtsyrer har olien en fugtgivende egenskab, der både heler og blødgører samt fugter håret og hovedbunden.

Den naturlige argan olie til hud og hår kan også bruges til neglepleje, hvor den virker fugtgivende, og dermed plejer neglene. Derudover kan olien mindske smerter og virke lindrende ved kropsudslæt som eksem, kløen og svien. Dette gælder også insektbid.

Generelle fordele ved argan olie:

 • Til hudpleje
 • Mod urenheder
 • Mod kløe og svien
 • Mod eksem
 • Mindsker eksisterende strækmærker
 • Neglepleje
 • Hårpleje
 • Læbepleje
 • Mod forbrændinger og solskoldninger
 • Makeupfjerner – naturligt alternativ
 • Mod skæl
 • Mod spaltet og tørre spidser

økologisk argan olie

Olier hos Oils By Nature:

Olierne, som forhandles hos os, er 100 procent naturlige og multifunktionelle, som skåner din hud for unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Hvis du handler for mere end 299 kr. hos Oils by Nature, tilbyder vi fri fragt.

Tjek den nedenstående video ud, og lær at bruge Oils by Nature argan olie i en hårkur. Du kan også læse en hel del mere argan olie lige her.

Følg os på Instagram her

Følg os på Facebook her

Se vores andre produkter her

Vægt 0,345 kg
Indhold

Oprindelsesland

Marokko

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.