Guide: How to give the best massage with oil

Guide: Sådan giver du den bedste massage med olie

Forkæl med en perfekt massage: En Guide til valg af den rigtige olie

Er der noget mere afslappende end en god massage med en lækker massageolie? Vi tror det ikke. Uanset om du har ømme skuldre, nakkesmerter eller lignende, er der ikke noget som en god omgang massage, der kan løsne op for ømme muskler efter en lang dag. Ja, du kan føle dig som en helt ny person bagefter!

En God Massage Kræver en God Olie

Du behøver ikke at bruge mange penge på at modtage eller give en god massage - så længe du har en god massageolie, der kan gøre det til en behagelig og selvfølgelig afslappende oplevelse.

En god massageolie er helt afgørende for en god massage - uanset om det er den slags intime massage, der finder sted med din elskede i stearinlysets skær, eller om det er for at løsne op for ømme muskler efter en lang dag på arbejde.

Ikke alle olier er lige egnet til massage, så det er ikke nødvendigvis det bedste bare at gå ud i køkkenet og finde den første og bedste.

Hvilken Olie er Bedst til Massage?

De bedste olier til massage er mandelolie og abrikoskerneolie. Disse olier er blide og naturlige, hvilket sikrer, at huden ikke bliver irriteret. Abrikosolie og mandelolie deler mange funktioner, der gør dem perfekte til en massage. Som en bonus kan mandelolie også bruges til mere intime massager.

Hvorfor Vælge Abrikoskerne- eller Mandelolie til Massage?

  • Olierne absorberes lettere i huden end andre olier, hvilket giver både fugtighed og massage på samme tid.
  • Olierne er rige på vitaminer, nærende og blødgørende for huden.
  • Olierne er ikke fedtede på huden.
  • Olierne har en genopbyggende effekt på huden, hvilket efterlader den stærk og smidig.

Hvis du ønsker at vide mere om funktionerne i de individuelle olier, kan du klikke her: Abrikoskerneolie og mandelolie.

DIY: Sådan Laver du Din Egen Massageolie

Hvis du ønsker at udnytte funktionerne i flere forskellige olier, er det muligt at blande din egen massageolie. Mandelolie er god at bruge som en grundolie, da den langsomt absorberes i huden - og så kan du blande den efter behag, om det er til din kæreste eller en mild massageolie, der kan bruges til babyer og børn.

Populære DIY Massageolie Opskrifter:

  • Citrusblanding: Bland mandelolie eller mandelolie og abrikoskerneolie med et par dråber citronolie for en rensende, afgiftende og antiinflammatorisk effekt.
  • Lavendelglæde: Bland mandelolie eller mandelolie og abrikoskerneolie med et par dråber lavendelolie for en afslappende effekt under massagen.
  • Fugtgivende Elixir: Hvis du vil slå to fluer med et smæk, kan du blande abrikoskerneolie, mandelolie, arganolie og sheasmør, hvis huden virkelig har brug for fugt og pleje. På den måde udnytter du alle de fantastiske funktioner i oliene, og du står tilbage med blød og afslappet hud.
Tilbage til blog