Arganolie til ansigtet – Det flydende guld, der gør huden ung og smuk

Arganolie til ansigtet

Arganolie til ansigtet: Vidste du, at man kalder arganolie for ‘det flydende guld’? Du har måske hørt det før, men har du helt styr på hvorfor? Arganolie er længe blevet forgudet i skønhedsverdenen – og det er med god grund. Olien er nemlig sprængfyldt med vitaminer og næringsstoffer, der holder huden ung, smuk og smidig.

Det er ingen hemmelighed, at arganolie har et godt ry. Men hvorfor er arganolie så elsket, og hvordan kan du bruge det til at få smuk hud? Kan man rense sit ansigt i arganolie? Og er det også godt for uren hud?

Alt det og meget mere får du svar på lige her.

Historien om arganolie – Fra Marokko til skønhedsindustrien

Arganolie stammer fra det sjældne argantræ, der vokser i eksotiske Marokko. Her har Berberkvinderne fra det sydlige Marokko længe kendt arganoliens egenskaber. De har udvundet olie fra træet i flere hundrede år. Olien udvindes af argannødderne, hvorefter olien kan bruges som kosttilskud og til kosmetiske behandlinger.

Arganolie i skønhedsrutinen

Okay, så arganolie har faktisk været brugt til at forskønne både inderst og yderst i mange år. Men det er først de seneste år, at mirakelmidlet for alvor har vundet indpas som en del af skønhedsrutinen hos mænd og kvinder verden over.

Arganolie har nemlig vist sig at have en effekt på alt fra rynker til åreforkalkninger, fra spaltede spidser til sukkersyge, fra bumser til tør hud.

Men hvordan er det overhovedet muligt, at en enkelt olie kan have så mange egenskaber?

Derfor bliver arganolie kaldt for ‘det flydende guld’

Arganolie har efterhånden fundet vej til alt fra helsekostforretninger til kosmetologer og frisører. Det skyldes, at olien ikke bare har en kosmetisk effekt – den kan faktisk også modvirke en række skavanker såsom sukkersyge, for højt blodtryk og åreforkalkninger.

Alt sammen fordi olien er proppet til randen med antioxidanter, E-vitamin og et helt spektrum af Omega-fedtsyrer. Faktisk har arganolie op mod fem gange så meget naturligt E-vitamin som andre vegetabilske olier.

Og når man blander alt det sammen, får man et helt naturligt mirakelmiddel med en overflod af egenskaber – og derfor kalder man arganolie for det flydende guld.

Her er et (lille) udpluk af de egenskaber, arganolien har:

  • Arganolie har naturlig anti-aging, der forebygger og behandler rynker. Det skyldes, at E-vitamin er med til at sætte turbo på fornyelsen af celler.
  • Arganolie er en fantastisk naturlig hårkur, der modvirker spaltede spidser, tørt og kruset hår og genopbygger hårets glans og styrke.
  • Arganolie passer til alle hudtyper, så du kan sagtens bruge olien og samtidig undgå fedtet hud.
  • Arganolie er hudpleje i yderste potens, og olien virker mod alt fra psoriasis og eksem til strækmærker og tør hud. .

Så hvad venter du på? Jo før du begynder at bruge arganolie som en del af din daglige hudplejerutine, desto før kan du nyde godt af alle oliens fordele. Arganolie til ansigtet. Køb olien hos Oils By Nature her.

Tip! Sådan kan du bruge arganolie til ansigtet og rense grundigt

Oplever du nogensinde, at din hud bliver tør eller stram, når du renser eller vasker dit ansigt? Mange renseprodukter kan få huden til at tørre ud, og det kan give en følelse af, at huden føles stram og i nogle tilfælde også irriteret.

Men hvordan renser du så dit ansigt for skidt, snavs og makeup?

Du bruger selvfølgelig arganolie! Uanset om du har tør, fedtet eller almindelig hud, ja endda hvis du har akne, kan du bruge arganolie som ansigtsvask. Den er mild for huden og fuld af gode, nærende ingredienser.

Ansigstvask med arganolie – sådan gør du:

  • Fugt huden let, så olien har nemmere ved at trænge ind. Dup eventuelt nænsom huden med et ansigtsklud, der er vredet op i lunkent vand
  • Hæld en lille smule arganolie i din håndflade (det er drøjt i brug, så du skal kun bruge en lille smule). Massér dit ansigt i cirkulære bevægelser. Bliv ved i 2-3 minutter.
  • Når du har masseret i et par minutter, lader du olien sidde. Når olien har fået lov til at virke, tager du en fugtig klud og begynder at fjerne olien (nænsomt).
  • Slut af med at tørre dit ansigt med et håndklæde eller en blød klud. Nu er din hud både ren og fugtet – smart!

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Arganolie til ansigtet.

Skriv et svar