Guide: Sådan giver du den bedste massage med olie

massageolie

Findes der noget mere afslappende end at få en god massage med en lækker massageolie? Vi tror det næppe. Uanset om man har ømme skuldre, ondt i nakken eller lignende, er der ikke noget som en god omgang massage, der kan løsne op for ømme muskler efter en lang dag. Ja – man kan føle sig som et helt nyt menneske bagefter!

Men hvilken olie er bedst til massage? Og kan man lave sin egen massageolie? Kan alle olier bruges til massage? Og hvordan giver man egentlig en god massage? Alt det og meget mere giver vi dig svaret på her, hvor vi guider dig til at give den bedste massage med massageolie.

En god massage kræver en god olie

Man behøver ikke at betale i dyre domme for hverken at give eller modtage en god massage – så længe man altså har en god massageolie, der kan gøre det til en behagelig og ikke mindst afslappende oplevelse.
 
En god massageolie er nemlig helt essentielt for den gode massage – uanset om det er den slags intime massage, der foregår med ens udkårne i stearinlysets skær, eller det er for at løsne op for ømme muskler efter en lang dag på job.

Ikke alle olier egner sig lige godt til massage, så det er ikke nødvendigvis det klogeste bare at gå ud i køkkenet og finde den første og den bedste.

Hvilken olie er bedst til massage?

De bedste olier til massage er mandelolie og abrikoskerneolie. Olierne er milde og naturlige, som gør, at huden ikke bliver irriteret. Abrikosolie og mandelolie har mange af de samme egenskaber, som gør dem oplagte at bruge til en massagestund. Som bonus kan mandelolie også bruges til massage af en mere intim karakter.

Kan man bruge abrikoskerneolie som massageolie?

Vores abrikoskerneolie kan også bruges som massageolie, da den hurtigt trækker ind i huden. Du vil ikke på samme måde, som ved mange andre olier, opleve at være klistret efter en massage. Vores olie er mild og naturlig, som betyder, at din hud ikke bliver irriteret efter en gang massage med olien.

Hvilke olier er bedst til massage?

De bedste olier til massage er mandelolie og abrikoskerneolie. Olierne er milde og naturlige, og det betyder, at din hud ikke bliver irriteret. Abrikosolie og mandelolie har mange af de samme egenskaber, som gør dem oplagte at bruge til en massagestund. Og som en ekstra bonus kan mandelolie også bruges til massage
af en mere intim karakter – så fyr bare op for
romantikken, næste gang den står på massage.

Derfor skal du vælge abrikoskerneolie eller mandelolie til massage:

  • Olierne optages lettere i huden end andre olier, så du fugter og masserer på én gang
  • Olierne er rige på vitaminer, der plejer og blødgør huden
  • Olierne fedter ikke på huden
  • Olierne har en genopbyggende effekt på huden, så den efterlades stærk og smidig

Hvis du gerne vil vide mere om de enkelte oliers egenskaber, kan du klikke dig ind her: Abrikoskerneolie og mandelolie.

DIY: Sådan laver du din helt egen massageolie, som kan bruges af alle

Hvis du gerne vil udnytte egenskaberne fra flere forskellige olier, kan du nemt blande din egen massageolie. Mandelolie er god at bruge som basisolie, da den trænger langsomt ind i huden – og så kan du selv blande efter smag og behag, uanset om det er til hygge med kæresten eller en mild massageolie, der kan bruges til babyer og børn.

Prøv disse populære opskrifter på DIY massageolie:

  • Massageolie med citrus: Bland mandelolie eller mandelolie og abrikoskerneolie med et par dråber citronolie for en rensende, afgiftende og antiinflammatorisk effekt.
  • Massageolie med lavendel: Bland mandelolie eller mandelolie og abrikoskerneolie med et par dråber lavendelolie for en afslappende effekt under massagen.
  • Massageolie med fugtgivende effekt: Hvis du gerne vil slå to fluer med ét smæk, kan du blande abrikoskerneolie, mandelolie, arganolie og shea butter, hvis huden virkelig trænger til fugt og omsorg. På den måde udnytter du alle oliernes fantastiske egenskaber, og du efterlades både blød og afslappet.
Køb vores startpakke og prøv opskriften med fugtgivende effekt.

Følg os på Facebook og Instagram. Tjek alle vores produkter ud her.

Skriv et svar