Mandelolie som glidecreme – et naturligt alternativ?

Mandelolie som glidecreme

Hvad kan man bruge som glidecreme? Og findes der et naturligt alternativ til glidecreme? Har du måske hørt om mandelolie som glidecreme? Du har sikkert før hørt, at man kan bruge olie som glidecreme. Men vidste du også, at det langt fra er alle olier, der er velegnede til massageolie eller glidecreme?

Hvis du leder efter et naturligt alternativ til glidecreme, er der gode nyheder: Du kan nemlig sagtens bruge olie, du måske allerede har derhjemme.

Men pas på! Det er nemlig ikke alle olier, der er lige optimale at bruge.

Hvilke olier er gode til glidecreme?

Ja, det kan være fristende bare at gribe ud efter det første og det bedste, når det går hedt for sig i soveværelset. Men får du fat i det forkerte, kan det ende med at gøre meget større skade end gavn.

De her olier må du aldrig bruge som glidecreme:

  • Vaseline – Styr uden om vaseline, medmindre du vil have betændelse i skeden. Vaseline opløser desuden kondomer, hvilket er værd lige at have i mente.
  • Babyolie – ja, det virker lækkert, men det er det ikke. Selvom det kan bruges til babyer, skal det ikke bruges til intime åbninger, da du risikerer svamp i skeden – og ødelagte kondomer.
  • Kokosolie kan bruges i en snæver vending. Hvis I altså ikke bruger kondom. Og vær forsigtig, for I risikerer stadig svamp, infektion og allergiske reaktioner.

Du er sikkert havnet her, fordi du gerne vil vide, hvilke olier, der er gode til glidecreme. Svaret er, at der findes flere olier, som kan gå an – men der findes kun én, som er rigtig god. Den olie, der er bedst som glidecreme? Mandelolie.

Mandelolie som glidecreme – et naturligt alternativ

Mandelolie er en vaskeægte multitasker. Mandelolie er ikke bare den bedste olie til massage – du kan bruge mandelolie til rigtig mange forskellige ting.

Hvad kan man bruge mandelolie til?

  • Du kan smøre din gravide mave ind mandelolie for at blødgøre og modvirke kløe
  • Du kan bruge mandelolie som fugtgivende creme OG som makeupfjerner
  • Du kan bruge mandelolie til tørre hårspidser og som hårkur

Og sidst men ikke mindst: Du kan bruge mandelolie som glidecreme. På den måde kan I kombinere en lækker, romantisk massage med hygge under lagnerne – uden at skulle rode rundt i skuffen efter en glidecreme.

Mandelolie gør en massage mere behagelig, den fugter kroppen – og så gør olien sex lidt sjovere.

Derfor er mandelolie som glidecreme god

Olien virker for det første godt som massageolie – og sex og massage har altid gået godt sammen. Dernæst har olien en lækker duft, der er med til at skabe god stemning i soveværelset. Og så er det sandsynligvis en olie, I allerede har stående enten i toiletskabet eller i køkkenet. Samtidig er mandelolien neutral og mild i smagen. Smart, ikke?

Mandelolie fungerer på præcis samme måde som glidecreme, så I får en mere ‘glidende’ oplevelse. Men modsat mange andre alternativer, risikerer I ikke, at der er olie over det hele – mandelolie som glidecreme sviner nemlig knap så meget som andre olier.

Du kan finde Oils By Natures mandelolie lige her!

Men husk – ligesom andre olier nedbryder mandelolie kondomer. Så bruger I kondom, er det værd at overveje, om mandelolie er det rette for jer. Gør I ikke? Så er det bare med at slå jer løs med den lækre mandelolie!

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Skriv et svar