Om Oils By Nature

Oils By Nature er stiftet på baggrund af vores personlige erfaringer og oplevelser med naturlige olier. Efter en uforglemmelig rejse i det nordvestlige Afrika, fik vi øjnene op for Marokkos gyldne guld – nemlig argan olien, som kommer fra frugten, der vokser på træsorten Argania Spinosa. Det er en unik men truet sort, som er fredet. Træet må hverken fældes eller bruges af lokalbefolkningen. Derfor er argan olien vores dyreste og mest eksklusive olie i vores naturserie.

Efter vores marokkanske oplevelse begyndte vi at udforske naturens mange andre olier og deres forskellige egenskaber. Vi ser ofte disse olier på ingredienslisten i diverse hår- og hudpleje produkter, netop fordi de har en masse fantastiske egenskaber. Vi har udvalgt det allerbedste og kreeret en serie af 100% naturlige olier.

Hos Oils By Nature har vi et klart mål om at give vores kunder den bedste oplevelse med vores olier. Vi bestræber os på at være så naturlige som muligt med vores produktliste, der skåner vores hud og hår for unødvendige tilsætningsstoffer samt kemiske fyldstoffer. Vi har en klar formening om, at en ingrediensliste ikke bør fylde mere end én linje. Derfor er vores olier 100% rene naturprodukter, som ikke består af mere end to naturlige ingredienser.

Vores olier er, som førnævnt, fremstillet af 100% naturlige ingredienser, som udelukkende har til formål at bringe næring, pleje, fugt og meget mere til den tørstige hud og det trætte hår. Vi udsættes hver dag for slid, UV og bakterier, som gør vores hud mindre modstandsdygtigt og desværre forynges den ikke med alderen. På den anden side er der en række ting, vi kan gøre for at beskytte vores hud, så den bliver mere modstandsdygtig. I den forbindelse har Oils By Nature skabt en serie, der gør det nemt for os netop at passe på huden.