Økologisk ‘Fantastiske Fire’ pakke (4 x 100 ml)

kr. 549,00

100% naturlige og økologiske olier

Med vores startpakke, får du muligheden for at prøve alle vores olier! Pakken indeholder følgende:

1. stk Mandelolie

1. stk Arganolie

1. stk Abrikoskerneolie

1. stk Jojoba Olie

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Naturlige olier

Fantastiske Fire (4 x 100 ml)

De fire naturlige basisolier, som også kaldes bæreolier, er alle multifunktionelle, og du vil kunne pleje både hud og hår – dog har olierne også hver deres særlige egenskaber. Ens for alle olierne er, at de er fugtgivende samt 100% naturlige og økologiske olier.

Naturlige olier kommer med mange fordele – læs om dem nedenfor

Mandelolien er en af de mest multifunktionelle olier, der findes. Dette sætter næsten heller ikke nogen grænser for, hvad den ikke kan bruges til. Den kan gøre underværker for både hud og negle. Den ene af de naturlige olier kan blive uundværlig at have stående i toiletskabet, hvis man først får øjnene op for dens mange funktioner og egenskaber. Mandelolien er nærende samt fugtgivende og særligt god til normal og tør hud, da den genskaber hudens naturlige balance. Olien er specielt god til huden enten før eller efter barbering, som er med til at formindske røde knopper og irritation i forbindelse med barbering.

Argan olien, også kendt som naturens vidunder og det flydende guld, kan bruges til både hud, hår og negle. Den kan bruges på mange måder, blandt andet som en daglig hårolie eller som en helt almindelig hårkur. Den naturlige olie plejer dine spidser, og forebygger spaltede spidser. Derudover kan den bruges som kropsolie, ansigtsolie og ansigtsrens. Argan olie er generelt særligt god til at nære, fugtgive samt beskytte hud og hår. Samtidig er olien også kendt for at have en forebyggende effekt på strækmærker. Den har også helende effekter på skadet hud, da olien går ind og forstærke cellefornyelsen i din hud, og derfor producerer din hud hurtigere nyt sund hud på det skadet område.

Mange sværger til abrikoskerneolie, fordi den milde olie har en del forskellige funktioner og egenskaber. Ved brug af abrikoskerneolie på huden, efterlader den, modsat mange andre olier, ikke en fedtet eller skinnende hud, men derimod en naturlig glød. Den kan både bruges som en ren olie eller som et blandingsprodukt i dine cremer. Ønsker du eksempelvis mere glød i din foundation, eller er den for mat til din hud, kan der med fordel blandes lidt abrikoskerneolie i. Den naturlige olie er særligt god til dig med irriteret og/eller tør hud. Olien genopbygger også hudens spændstighed, fugter den og giver masser af næring. Derudover er den også god til at fugtgive og styrke håret.

Den sidste af de naturlige olier, nemlig Jojoba olie, som indeholder op til 50% af økologiske jojobanødder frøet består af denne voksagtige karakter, som er rig på både E-vitamin og provitamin A og omega 9 fedtsyrer. Den har en meget lang holdbarhed og er kun til udvortes brug. Jojoba olien er af mange elsket og priset for sin imponerende multifunktionel olie til udvortes brug og sin lette konsistent, som trænger hurtigt ind i huden og skaber balance. Jojoba er det tætteste du kommer på en ren koldpresset alt-i-én olie, som kan benyttes til både ansigts, krops og hårolie.

‘Fantastiske Fire’ indeholder vores fire naturlige olier:

Oils By Nature

Hos Oils By Nature forhandles kun 100% naturlige produkter uden unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Alle vores naturlige olier er som nævnt multifunktionelle, hvilket gør mulighederne store. Hvis du køber for mere end 299 kr. hos os, opnår du fri fragt.Vi sender pakker hver dag, så du er samtidig sikret en hurtig levering ved køb hos os. Hvis du ønsker at høre mere fra os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her på hjemmesiden. Tjek også vores blog ud for at finde tips og tricks til hårkur, masker og opskrifter med vores forskellige olier.

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Vægt 0,470 kg