Viser alle 3 resultater

Fordelene ved jojobaolie

Økologisk Jojobaolie stammer fra jojobaplanten Simmondsia chinensis, som er en busk, der gror vildt i Peru. Jojoba trives særdeles godt tørre og saltrige områder, som for eksempel ørkenlandskaber.

Plantens frugter udgøres af små økologiske jojobanødder frø som er koldpresset renset olie, og det er fra disse frø den attraktive jojobaolie simmondsia chinensis seed oil udvindes her får den sin voksagtige karakter altså en slags flydende voks.

Men det er faktisk misvisende at betegne jojobaolien som en olie – det er nemlig i virkeligheden en voks. Indeholder ca hele 50% af økologiske jojobanødder frøet består af denne voksagtige karakter, som er rig på både E-vitamin og provitamin A og omega 9 fedtsyrer. Den har en meget lang holdbarhed og er kun til udvortes brug.

Vi ser den blandt andet i anti-aging produkter, nærende creme til tør hud og akne-forebyggende serum. Jojoba ses overalt og med god grund, den har mange fantastiske egenskaber og kan hjælpe stort set velegnet til alle hudtyper i udvortes brug.

Jojoba olien er af mange elsket og priset for sin imponerende multifunktionel olie til udvortes brug og sin lette konsistent, som trænger hurtigt ind i huden og skaber balance. Jojoba er det tætteste du kommer på en ren koldpresset alt-i-én olie, som kan benyttes til både ansigts, krops og hårolie.

Økologisk jojoba olie

Hudpleje:

Økologisk jojobaolie (simmondsia chinensis) absorberes i huden og efterlader huden meget blød og glat og ikke fedtet. Den føles næsten silkeagtig at røre ved og bestemt ikke fedtet olie agtigt. Ren økologisk jojobaolie har en flydende voksagtige karakter, ligesom de estere, mennesker producerer i deres krops hud.

Den fineste jojobaolie efterligner den naturlige olier, som naturligt produceres i hudens egen produktion, hvilket gør den særligt velegnet til at reducere hudens egen overproduktion af naturlige olier.

Først og fremmest, så udgør jojobaolie en nærende og blødgørende olie til alle hudtyper af høj kvalitet. Da jojobaolie er proppet med A-, E- og D-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer såsom omega-3 fedtsyrer, omega-6 fedtsyrer, omega-9 fedtsyrer som alt sammen kan trænge hurtigt ind i huden og efterlade den næret og blødgjort.

Ansigtet:

Økologisk Jojobaolie besidder nogle anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber, som gør, at bruge jojobaolie øko kan hjælpe til at dulme tør hud og udtørrende hud lidelser såsom psoriasis og eksem, da den absorberes hurtigt ind i huden.

Som altid med hudlidelser skal du gå langsomt til værks og forsigtigt afprøve med en smule olie og afvente en ønsket virkning, før du begynder at anvende den fast.

Jojobaolie øko har mange egenskaber og mange anvendelsesmuligheder, en af dem som måske kan overraske er læbepleje. I stedet for at bruge en almindelig læbepomade, kan du tage et par dråber jojobaolie og smøre dem på dine læber, den absorberes middelhurtigt af huden , det virker mindst lige så godt som en almindelig læbepomade.

Lad olien sidde på dine læber til den er absorberet, da den absorberes middelhurtigt af huden , du behøves ikke tørre dem efterfølgende.

Naturlig Makeupfjerner:

Økologisk Jojobaolie kan benyttes både som en helt naturlig makeupfjerner. Vandfast mascara og flydende liners fjernes nemt med jojobaolie og den kan også bruges som øjenmakeupfjerner eller til at fjerne foundation, pudder eller andre gensidige pletter på ansigtet.

Benyt dig af en vaskeklud eller nogle genanvendelige rondeller til at gnide olien ind i på det gældene område. Brug nogle minutter på at massere olien godt, olien trænger hurtigt ind og rens herefter ansigtet med en fugtet og varm vaskeklud.

Udover at økologisk jojoba olie opløser makeup og snavs, så tilfører den også din hud masser af fugt og næring i modsætning til andre renseprodukter, som til tider kan virke udtørrende på huden.

Kropspleje:

Ud over de mange fordele på ansigt og hår, tilbyder Jojobaolie også positive resultater, når det bruges på kroppen, da den bevarer hudens fugtighed.

Massageolie:

For eksempel er Jojobaolie meget udbredt i massageolier på grund af dets mange gode og nærende egenskaber og det er en halvfed olie. Olien er i stand til at trænge dybt ind i huden og fugte huden og efterlade huden blød efter brug og ikke med fedtet hud.

Det anbefales at blande den med andre olier, så den er lettere at sprede. Jojobaolie blandes ofte med mandelolie, når den bruges i massageolier.

Mod tørre hænder og fødder:

Hvis du lider af tørre hænder, kan Jojobaolie få dine hænder til at føles bløde igen. Olien nærer hudens, så den hårde følelse forsvinder. Dette fungerer også effektivt på fødderne. Sørg for, at du ikke bruger for meget olie, ellers forbliver dine hænder/fødder fedtet i lang tid, da det er en halvfed olie.

Hårpleje:

Jojoba oliens mange anvendelsesmuligheder er ikke udelukkende forbeholdt huden og krops pleje– Olien kan med fordel også med fordel anvendes i håret som hårolie.

Jojobaolie har en blødgørende virkning, bedre end hårbalsam på håret og har en positiv effekt på hårets modstandsdygtighed. Jojobaolie beskytter hårstråene mod at spalte og hjælper til at modarbejde proteintab i håret, som følge af kemiske behandlinger.

Påfør et pump af olien i hårspidserne eller benyt den i forbindelse med eksempelvis en hårkur.

Skæg:

Jojobaolie er også praktisk til pleje af dit skæg altså hårolie. Både alene og blandet ved at tilsættes æteriske olier. Olien har mange egenskaber, der kan være værdifulde til at passe dit skæg. Det blødgør huden under skægget såvel som håret.

Fordi olien ikke blokerer porerne, er der ingen hudirritation. Derudover nærer Jojobaolie hårsækkene, hvilket gør håret stærkere. Dette er vigtigt, hvis du har et langt skæg. Efter brusebad masseres et par dråber jojobaolie ind i skæg og hud efter brusebad og påføres et par dråber i løbet af dagen, hvis det er nødvendigt.

Især hvis du lider af tørt hår/hud.

Andre funktioner:

Når vi siger multifunktionel olie, så mener vi det den kan blandes med alle olier. Udover ovenstående, så bruges jojobaolie også som komponent i både solcremer og after sun, på grund af oliens naturlig solbeskyttelse evne til at beskytte huden mod solskader og afhjælpe lette solskoldninger, som beskyttende glas, på baggrund af den trænger hurtigere ind.

Af mange kan 0lien med fordel bruges tíl barbering – både før og efter. Den voksede konsistent danner et beskyttende og udglattende lag på huden, der er et perfekt udgangspunkt for barbering, og oliens blødgørende egenskaber er også særdeles kærkomne efter en overstået barbering. Herudover er olien varme bestandig, dog grundet dens voksagtige karakter.

8 fordele ved økologisk jojobaolie

  • Multifunktionel olie: Mange forskellige anvendelsesmuligheder, en fantastisk olie
  • Jojobaolie (simmondsia chinensis)ligner hudens naturlige sebum og er derfor let for huden at optage
  • Virksom, fugtgivende hudpleje – særligt skånsom over for udtørret hud
  • Fungerer som naturlig makeupfjerner
  • Kan bruges som blødgørende krops og hårolie
  • Jojobaolie ligner hudens naturlige sebum og er derfor let for huden at optage
  • Fungerer som naturlig makeupfjerner
  • Virksom, fugtgivende hudpleje – særligt skånsom over for udtørret hud og eksem

Oils By Nature

Er du ligeså vild med denne jojobaolie som er koldpresset, som vi er, og ønsker at købe mere end 100 ml til hele familien? Så anbefaler vi vores pakke med hele tre jojobaolier, da det er billigere for dig som kunde. Du kan finde den lige her og tilføj til kurv og få leveret den i en pakkeshop nær dig.

Hvis du tilføjer for mere end 399 kr. hos Oils By Nature opnår du fri fragt, hvor den bliver leveret til en pakkeshop. Har du lyst til at vide mere, kan du klikke her, og læse endnu mere om Oils By Nature jojobaolie eller en af vores andre æteriske olier som er relaterede varer og e mærket.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.