Økologisk Mandelolie (3 x 100 ml)

kr. 447,00

100% naturlig og økologisk mandelolie
Eneste ingrediens: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
Oprindelsesland: Tyrkiet

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Mandelolie som massageolie

Næste gang du skal stå for massage til kæresten, veninden eller dig selv, så prøv at brug mandelolie til massageolie. Olien er mild, og kan derfor bruges til alle hudtyper. Mandelolien forbliver fugtig under massagen, når den holdes varm, mens den efterfølgende tørrer ind, og efterladen huden blød og gennemfugtet. Og hvem elsker ikke en god omgang massage med en lækker massageolie?

Bland din egen massageolie

Mandelolie kan blandes med æteriske olier, som fx lavendelolie eller kamilleolie for at tilføre en sødere duft til massage. Dermed kan du selv prøve dig frem til at finde den perfekte mandelolie som massageolie. Med mandeloliens høje indhold af fedtsyrer fungerer den også som et gavnligt plejemiddel til tør hovedbund, og kan samtidigt forebygge hårtab. Olien tilfører håret og hovedbunden en masse fugt, styrke og glans. For det bedste resultat skal olien masseres ind i hovedbunden med fugtede fingerspidser.

Multifunktionel mandelolie

Mandelolie er en af de mest multifunktionelle olier, der findes, og den kan blandt andet benyttes til både hårpleje, hudpleje, hårfjerning og intime områder. Ligesom Shea Butter, har mandelolie også en fugtigheds- og anti-inflammatorisk effekt på huden. Samtidig beskytter den huden mod solstråling, og kan formindske samt forebygge rynker. Benyt blandt andet mandelolie til mørke render under øjnene, og opnå et mere friskt resultat på de hårde dage med søvnmangel.

Boost huden med E-vitamin

Den milde mandelolie er også velegnet til følsom hud såsom tørre eller intime områder. Olien kan påføres over hele kroppen, også i ansigtet. Med et højt indhold af E-Vitamin har olien en blødgørende effekt, men uden at tilstoppe porerne. Den fungerer derfor også som et godt alternativ til barberskum og massageolie. Vores mandelolie består udelukkende af: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, og kommer i en flaske med 100 ml. mandelolie.

Fordele ved mandelolie:

  • Hårpleje
  • Blødgør spidser
  • Giver glans
  • Forebygge hårtab
  • Hudpleje
  • Velegnet til sart hud
  • Kan bruges i intime områder
  • Alternativ barberskum
  • Mandelolie som massageolie
  • Blødgør og fugter huden

Mandelolie i makeup

Mandelolie er, som sagt, ideel til pleje af huden i ansigtet og på hele kroppen. Olien kan nemt blandes i andre produkter for at opnå mere glød og fugt. Den kan med stor fordel blandes i foundation for at give en helt naturlig glød i huden. Samtidig undgår du at kvæle din hud med en meget dækkende foundation, men giver i stedet huden mulighed for at trække vejret.

Makeupfjerner

Mandelolie kan med fordel også bruges som makeup fjerner. Olien kan enten påføres direkte i hænderne og smøres ude i ansigtet, hvorefter man kan duppe af med en fugtig klud. Derudover kan du også påføre olien på en vatrondel, og derefter fjerne alt din makeup. På denne måde undgår du kemikalier og unaturlige produkter fra normal makeupfjerner samtidig med, at du fugter huden.

Mandelolie som massageolie efter barbering

Mange kender til følelsen af irriteret hud og røde knopper efter barbering. Den kan forekomme både ved barbering af ben, ansigt, under arme eller i intime områder, og der er særligt træls at skulle hoppe i en bikini, når de røde knopper pibler frem i bikinilinjen. For at undgår dette kan vi kraftigt anbefale denne mandelolie.

Olien er meget mild, fugter hudens porre og er 100% naturlig. Derfor kan mandelolie som massageolie anvendes, og den kan masseres ind over alt på kroppen, også i intime områder. Påfør olien straks efter barbering og lad den tørre ind, så vil huden efterlades blød og ren.

Olier hos Oils By Nature

Hos Oils By Nature finder du vores 100% naturlige mandelolie, som kommer i flasker indeholdende 100 ml mandelolie. Derudover kan du finde argan olie, abrikoskerneolie og sheabutter, som også er en del af sortimentet. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtager du 10% rabat på første køb, og du kan ovenikøbet modtage gratis fragt ved køb over 300 kr.

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Vægt 0,342 kg
Indhold

Oprindelsesland

Tyrkiet

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.