Virksomhedens vilkår og betingelser

LÆS BETINGELSERNE NEDENFOR, INDEN DU KØBER ET PRODUKT GENNEM DENNE SIDE
 1. Generelt

  Disse forretningsbetingelser gælder for ALLE transaktioner foretaget på eller gennem denne hjemmeside. Ved at få adgang, bruge eller købe produkter via hjemmesiden bekræfter du din accept af de vilkår og betingelser, der er beskrevet i dette dokument.

 2. Annullering af ordrer og returpolitik

  Hvis der er forsinkelse i leveringen af din ordre(r), bedes du kontakte vores salgsafdeling på info@oilsbynature.dk eller besøge www.oilsbynature.dk.

  1. Returpolitik for forsendelse og håndtering af ordrer

   Uanset annullering inden for den lovbestemte fortrydelsesret, er du ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostningerne, som angivet under transaktionen. Dette beløb vil blive trukket fra din registrerede kreditkort ved annullering.

   Hvis der er fejl eller fejl i din ordre, refunderer virksomheden dette beløb efter aftale. Kontakt vores support på info@oilsbynature.dk. Virksomheden forbeholder sig ret til at foretage prisændringer uden forudgående varsel.

   Du har ret til at annullere en ordre og få refunderet købsprisen, hvis du ikke accepterer disse prisændringer.

  2. Leveringstid

   Din ordre vil blive behandlet inden for 24 til 48 timer på hverdage. Eventuelle forsinkelser kan håndteres ved at kontakte vores support på info@oilsbynature.dk. Rimelige anmodninger imødekommes normalt, men den endelige beslutning ligger hos virksomheden.

 3. Tilbud og midlertidige prisnedsættelser

  Til din fordel kan virksomheden midlertidigt sænke priserne af promotionårsager eller for at sikre transaktionsafslutning. Hvis priserne sænkes under din ordre, faktureres du til den nedsatte pris indtil afslutningen af promotionsperioden eller når betalingen er sikret. Herefter prissættes produkterne til normale takster uden varsel.

 4. Tilfredshedsgaranti

  Hvis du er utilfreds med Oilsbynature, kan du annullere din ordre inden for 30 dage ved at kontakte support på info@oilsbynature.dk. Efter annullering returnerer du de ubrugte dele af produktet til virksomheden for refusion af det betalte beløb (eksklusive forsendelse, håndtering og en 20% genopfyldningsgebyr).

  Virksomheden kan ikke give refusion eller kredit for omkostninger i forbindelse med forsendelse eller håndtering af leverede produkter, uanset tidspunktet for annullering.

 5. Returnering af produkter

  For at returnere et produkt, der er modtaget i beskadiget stand, eller for at returnere en ordre inden for returperioden, kræves bekræftelse fra virksomheden. Kontakt support via e-mail for at få godkendelse. Angiv præferencer for refusion eller ombytning og inkluder fulde navn og ordrenummer på pakken eller posen med produkterne. Send returer til:

  Danish Webstore Group ApS
  Møllevej 2A
  9240 Nibe
  Danmark

  Virksomheden er ikke ansvarlig for bortkomne eller stjålne varer. Det anbefales at bruge et tredjeparts forsendelsessystem for sikre returneringer.

 6. Leveringsbetingelser

  Ordrer behandles inden for 48 timer, undtagen lørdage, søndage og helligdage. Virksomheden garanterer ikke datoen eller tidspunktet for levering. Der ydes ingen refusioner eller kreditter for accepterede forsendelsesomkostninger, undtagen i ekstraordinære omstændigheder, der anses for acceptable af virksomheden.

 7. Information om produkter og ansvarsfraskrivelse

  Virksomhedens mission er at tilbyde de bedste tilgængelige produkter med tro på deres funktionalitet. Dog er erklæringer på denne hjemmeside og produktkrav ikke blevet evalueret af sundhedsmyndighederne. Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom eller lidelse. Oplysninger, der gives på denne hjemmeside eller af virksomheden, erstatter ikke en konsultation ansigt til ansigt med en sundhedsperson, og det bør ikke betragtes som medicinsk rådgivning, da individuelle resultater kan variere.

 8. Begrænsning af ansvar

  Inden for det lovlige omfang vil den samlede kompensation for kontraktbrud eller andre ulovlige handlinger aldrig overstige ordrens pris. Virksomheden er ikke ansvarlig for særlige, tilfældige eller indirekte følgeskader, mistede fortjenester, mistede indtægter eller dækningskompensation. Produkter sælges og leveres som de er, uden garantier. Virksomheden fraskriver sig alle garantier og repræsentationer.

Opdateret: marts 2024