Økologisk Sød Mandelolie (100 ml)

kr. 149,00

100% naturlig og økologisk mandelolie
Eneste ingrediens: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
Oprindelsesland: Tyrkiet

Cruelty-free ikon
100 % organic
Vegan
Vegan
100 % organic
Cruelty-free ikon

Sød mandelolie til ansigtet

Mandelolie er en af de mest multifunktionelle olier, der findes. Den kan benyttes til hud, hår, negle og intime områder. Vores søde mandelolie består udelukkende kun af prunus amygdalus dulcis oil, som betyder, at den er 100% naturlig. På den måde er du sikret et produkt i god kvalitet og uden kemikalier. Mandelolie til ansigtet er oftest mest populært, men den indeholder også mange andre fordele ved brug på resten af kroppen. 100% naturlig og økologisk mandelolie

Ansigtpleje:

Mandelolie til ansigtet er som nævnt meget populær, da olien har en masse egenskaber, som tilgodeser ansigtet. Mandelolien til ansigtet er særlig god til dig, der har normal eller tør hud, hvor olien er med til at bevare hudens fugt og genskabe balance. Ligesom vores shea butter, har mandelolien også en fugtigheds- og anti-inflammatorisk effekt på huden. Samtidig beskytter den huden mod solstråling, og kan formindske samt forebygge rynker, hvilket vil sige, at den har en anti-age effekt på huden. Benyt blandt andet også vores mandelolie til ansigtet til mørke render under øjnene, og opnå et friskere resultat på de hårde dage med søvnmangel.

Makeupfjerner:

Du kan med fordele også bruge vores mandelolie til ansigtet som makeupfjerner. Udover at fjerne din makeup, giver vores mandelolie din hud en masse nærig, og du vil opleve, at hudens naturlige balance genopbygges, som efterlader din hud blød og fugtet.

Multifunktionel mandelolie:

Vores olie er ikke kun en perfekt mandelolie til ansigtet. Den kan også bruges til resten af kroppen, som også kan nyde godt af oliens vidunderlige egenskaber.

Særligt ved denne milde olie er, at den også er velegnet til følsom hud såsom tørre eller intime områder. Med et højt indhold af E-Vitamin har olien en blødgørende effekt, dog uden at tilstoppe porerne. Den fungerer derfor også som et godt alternativ til glidecreme og massageolie.Ved brug i forbindelse med barbering har vores mandel olie også fantatiske egenskaber. Mandeloliens indhold af aminosyren arginin binder fugt i huden og gør den smidigere og glattere, som gør den særligt egnet i forbindelse med barbering.

 

Mandeloliens andre egenskaber:

Olien er som nævnt multifunktionel, hvilket betyder, at mandelolie til ansigtet ikke kun er den eneste mulighed. I forbindelse med pleje af hår har den også nogle beundringsværdige egenskaber, som er værd at fremhæve. Med mandeloliens høje indhold af fedtsyrer fungerer den også som et gavnligt plejemiddel til tør hovedbund, og den kan samtidigt forebygge hårtab. Olien tilfører håret og hovedbunden en masse fugt, styrke og glans. For det bedste resultat skal olien masseres ind i hovedbunden med fugtede fingerspidser. Derudover kan vores mandelolie anvendes til at blødegøre slidte og trætte spidser i dit hår.

Fordele ved mandelolie:

  • Hårpleje
  • Blødgør spidser
  • Giver glans
  • Forebygge hårtab
  • Hudpleje
  • Velegnet til sart og tør hud
  • Kan bruges i intime områder
  • Alternativ til massageolie og glidecreme
  • Blødgør og fugter huden
  • Ideel til barbering

Mandelolie hos Oils By Nature:

Du kan købe mandelolien nu her hos Oils By Nature. Hos os er alle vores olier 100 procent naturlige og multifunktionelle. Mandelolien står lige nu kun til 149 kr., og hvis du køber for mere end 399 kr. opnår du fri fragt. Du er sikret kvalitetsolier, som er 100 % naturlige og hurtig levering, når du handler hos Oils By Nature.

Du kan læse endnu mere om vores naturlige mandelolie her. Hvis du ønsker at høre mere fra Oils By Nature, så kan du tilmelde din e mail til vores nyhedsbrev og opnå 10% på dit første køb.

Nedenfor er det vist i videoen, hvad du for eksempel kan bruge vores mandeolie til.

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Vægt 0,114 kg
Indhold

Oprindelsesland

Tyrkiet

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.