Viser alle 3 resultater

Tilbud
DKK 387,00 DKK 369,00
-8%

Abrikoskerneolie

Startpakke (4 x 100 ml)

DKK 356,00 DKK 329,00

Arganolie

Arganolie har efterhånden fundet vejen ind i manges hjerter såvel som toiletskabe og kosmetikprodukter – og det er med god grund. For olien fugter og nærer, mens den samtidig lægger en silkeblød beskyttelse til tør hud, hår og skader forårsaget af vind, vejr og sol. Arganolien gør huden blød og smidig ved hjælp af dens vitaliserende og regenererende egenskaber.

Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder vores helt egen arganolie, Oils By Nature. Olien er 100 procent ren og friskpresset fra Marokko.

Hvad er arganolie, og hvor kommer arganolie fra?

Den eksklusive arganolie har en lang række egenskaber, og derfor er den også en populær ingrediens i alt fra makeup til hudpleje og hårprodukter.

Olien presses ud af argankerner, der vokser på argantræet. Argantræet er truet, og derfor er det i dag fredet af UNESCO. Det betyder dog ikke, at du ikke kan købe arganolie med god samvittighed, da man ikke behøver at fælde træer for at lave arganolie. Argantræet vokser vildt og naturligt i Marokko, hvor blandt andet vores arganolie kommer fra. Træet vokser også andre steder, blandt andet i Mexico, men her bærer træerne ikke frugt – og uden frugt er der ingen kerner.

I Marokko har man dog gjort en lang række tiltag for at genskabe de gode forhold for argantræet, og derved at få genopbygget bestanden. Da træet er truet, må de lokale ikke fælde træerne – men de må gerne plukke og/eller indsamle arganfrugter fra træerne, og det er netop i frugten, man finder de kerner, hvorfra olien laves.

Der findes to typer arganolie

Man inddeler som udgangspunkt arganolie i to typer: kosmetisk arganolie og spiselig arganolie, selvom det dog klart er den kosmetiske arganolie, vi bruger herhjemme. De to olier produceres lidt forskelligt, og hvor den spiselige ristes for at få mere smag og duft fra kernerne, er det ikke samme fremgangsmåde med den kosmetiske olie. Begge olier er som oftest fremstillet ved koldpresning, da dette bevarer mest muligt af oliens vitaminer og egenskaber.

Arganolie er blandt andet rig på vitamin E, omega-3, omega 6- og -9, og antioxidanter, der er med til at fugte og pleje huden, mens der samtidig sættes fart i fornyelsen af hudens celler. Det er med til at give huden et yngre udseende, genskabe balance og gøre huden stærkere og mere smidig.

Brug arganolie i din hudplejerutine

Hvis du gerne vil nyde godt af arganoliens mange gode egenskaber, kan du bruge den i mange forskellige trin i din hudplejerutine – og det tæller alt fra rens til ansigtsmaske. Herunder kan du få et par tips og tricks til, hvordan du bruger arganolie:

Arganolie som ansigtsrens

Du kan bruge arganolie som en plejende og fugtende ansigtsrens. Ved at massere arganolien ind i ansigtet, kan du fjerne makeup og urenheder. Olien opløser nemt makeuprester og snavs – og den fjerner endda nemt mascara. Tør overskydende olie og makeup af med en vatrondel eller klud.

Arganolie som ansigtsolie

Brug arganolie i huden og forebyg samt plej effektivt tør hud. Ved at bruge arganolie stimulerer du også huden til at producere nye hudceller, så du får en smuk glød og silkeblød hud. Brug olien under, over eller blandet i din favoritcreme.

Arganolie som kropsolie

Du kan bruge arganolie direkte på kroppen eller vælge at blande den op i en bodylotion for at få ekstra pleje. Bruger du arganolie direkte på huden, bør du gøre det så snart, du kommer ud af badet. Huden optager nemlig nemmere olien, når den er let fugtig, og på den måde får du mest muligt ud af din olie. Har du tør hud, kan du efterfølgende bruge en fed bodylotion.

Arganolie kan bruges til mange forskellige formål, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge olien til i din hudplejerutine.

Sådan bruger du vores Oils By Nature Arganolie til håret

Rigtig mange shampooer, balsamer og hårkure indeholder arganolie, og det er der en god grund til. Arganolie plejer nemlig håret i dybden, så du endelig kan få det sunde, tykke og glansfulde hår, som du altid har drømt om. Men hvorfor nøjes med produkter med en lille smule arganolie i? Med vores Oils By Nature arganolie kan du få den lækre arganolie i sin reneste form. En af fordelene ved at bruge arganolie til håret er, at arganolien ikke fedter som andre olier, men stadig giver intens pleje.

Den rene arganolie kan du bruge på mange forskellige måder, når det kommer til pleje af dit hår:

Du kan bruge det som en hårkur, hvor du masserer den rene olie ind i hele håret (også hovedbunden, for den har også godt af pleje og omsorg), og lader det sidde natten over – bare husk at fordele shampoo i håret, før du skyller med vand.

Du kan pleje dine spidser og forebygge spaltede spidser ved at fordele en smule af olien i længderne i tørt hår. Det samler dine spidser og giver en flot glans, mens det samtidig plejer dit hår i dybden. Dette er rigtig godt til dig med krøller eller tendens til krus, da det forebygger krus og samler dine krøller.

Du kan blande en smule arganolie i din balsam eller hårkur for at gøre det til en hårmaske, der plejer dit hår effektivt i dybden.

Arganoliens mange egenskaber:

Der er næsten ikke det, du ikke kan bruge arganolie til, når det kommer til kosmetik og hudpleje. Herunder har vi samlet noget af det, du kan bruge vores rene arganolie Oils By Nature til:

 • Hudpleje
 • Hårpleje
 • Neglepleje – den er perfekt til tørre neglebånd, mens den samtidig giver stærkere og sundere negle
 • Læbepleje – giver fugt og pleje til tørre og sprukne læber
 • Til hovedbunden mod skæl og svamp
 • Mod sår, rifter og betændelse takket være helende ingredienser
 • Mod tør hud og eksem
 • I hjemmelavede bodyscrubs
 • Mod forbrændinger og solskoldninger
 • Mod bumser og uren hud, da olien har en rensende effekt (fjerner de affaldsstoffer, der stopper porerne til)
 • Forebygger strækmærker
 • Lindrer kløe fra insektbid såsom myg
 • Til at fjerne makeup

Køb din arganolie online hos Oils By Nature

Vores arganolien er lavet af de reneste argankerner fra Marokko, så du er garanteret en 100% ren arganolie. Vi værdsætter høj kvalitet og gør altid en dyd ud af at kvalitetssikre alle vores olier.

Du finder altid vores arganolie her på siden til en skarp pris.

Din kurv