Viser alle 3 resultater

Tilbud
DKK 177,00 DKK 149,00
-5%

Abrikoskerneolie

Startpakke (4 x 100 ml)

DKK 316,00 DKK 299,00

Mandelolie

Mandelolie kan gøre intet mindre end underværker for både hud, hår og negle. En ren mandelolie kan derfor være guld værd at have derhjemme som en del af ens plejerutine. Mandelolien er en af de mest multifunktionelle olier, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge den til.

Her på siden finder du vores lækre mandelolier fra vores eget mærke Oils By Nature. Olierne er 100% rene, så du kan være sikker på, at du får et produkt hjem i en fantastisk kvalitet.

Hvad er mandelolie, og hvor kommer mandelolie fra?

En mandel ved du allerede hvad er, og du er garanteret stødt på den mange gange i alt fra salater til marcipan til risalamande. Mandlen er ofte blevet brugt i forbindelse med søde sager, men mandlen har faktisk meget større potentiale end som så – og det er flere og flere efterhånden ved at få øjnene op for. Der kan nemlig udvindes en skøn æterisk olie fra mandlen, som du kan bruge til rigtig mange forskellige ting i alt fra kosmetik til hudpleje.

En mandel er egentlig en nød – eller et frø – som stammer fra mandeltræet. Man mener, at mandeltræet oprindeligt stammer fra de dele af Kina, der senere blev til Sovjet og Iran. Og faktisk betragtes mandlen som at være en af de første afgrøder, der blev dyrket. Mandeltræet trives bedst i det varme klima, og i Europa vokser og dyrkes mandeltræet derfor kun i Spanien og Italien.

Der findes to typer mandelolie

Man bruger både mandelolie til kosmetiske formål såvel som i køkkenet, og forskellen på de to slags mandelolie er som regel den type af mandler, det er lavet på. Når man taler om den kosmetiske olie, vil den som regel være lavet på det, der hedder søde mandler. Det er den type mandler, der egner sig bedst til massage, makeup og hudpleje.

Taler man om mandelolie til madlavning, vil den slags olie oftest være lavet på det, der kaldes for bitre mandler – hvilket kan synes paradoksalt, når mandler som oftest forbindes med det søde køkken.

Mandelolie – en multitaskende olie

Mandelolie er det, vi fristes til at kalde for en multifunktionel olie – det betyder slet og ret, at olien kan bruges til et væld af formål. Derfor er den altid god at have stående i toiletskabet, da det er en vaskeægte multitasker. Mandelolien er tilmed den mest milde blandt de æteriske olier.

Mandelolien er nærende for huden, som får masser af fugt. Og selvom det er en olie, tilstopper den ikke porerne – mandelolien er særlig god til dig, der har normal og tør hud, hvor olien er med til at bevare hudens fugt og genskabe balance.

Men mandelolie er ikke bare perfekt til huden i ansigtet. Olien kan også bruges som kropsolie, massageolie, hud- og hårplejemiddel, som glidemiddel, i forbindelse med barbering eller til at give dine egne cremer et ekstra boost fugt.

Brug mandelolie til huden i din hudplejerutine

Du har sikkert hørt det før, men det her tåler gentagelse: huden er kroppens største organ. Huden beskytter kroppen, så selvfølgelig skal vi behandle vores største organ med omhu. Det er vigtigt, at din hudplejerutine er tilpasset vejret. Om sommeren kræver din hud måske mindre fugtgivende behandling end om vinteren, hvor en mere beskyttende og dybdegående pleje er nødvendig. Det ved kun du. Det er i hvert fald en rigtig god idé at inkorporere mandelolie i din hudplejerutine.

Hudeplejerutinens fire faser

Du kan med fordel dele din hudplejerutine ind i fire faser:

  • Rens
  • Mist
  • Serum
  • Mandelolie

Det er vigtigt at anvende den rette rækkefølge i din hudplejerutine. Start med at rense din hud for urenheder, sved og makeup. Renser du din hud, kan de produkter du efterfølgende benytter bedre trænge ind i huden og opnå maksimal effekt. Rens gerne din hud med naturlige produkter, så din hud ikke udsættes for skadelig kemi og unødvendige parabener.

Næste skridt i din hudplejerutine bør være mist. En god mist skaber balance i huden, fugtgiver og tilfører næring. Spray din mist på kroppen, og smør derefter ud. Ved brug af mist giver du mandelolien de bedste betingelser for at trænge ind i huden.

Tredje step i rutinen kan være et serum. Et serum kan udelades, men har du problemer med særligt tør hud, skal du overveje at bruge et godt serum, som indeholder hyalyronsyre. Hyalyronsyre skaber balance i huden og fugter i dybden. Påfør serum, og lad den virke i nogle minutter, før du går til fjerde og sidste skridt i din hudplejerutine.

Når de tre forrige skridt er udført, kan du afslutte din hudplejerutine med mandelolie. Mandelolie blødgør din hud, tilfører næring og beskytter mod udefrakommende forureninger. De forudgående tre trin giver de bedste arbejdsbetingelser for mandelolien.

Mandelolie med pumpe – Vores mandelolie er nem at bruge

Vores mandelolie kommer med en pumpe. Hælder man for meget mandelolie ud i hånden, kan det være svært at komme af med det igen. Derfor er det fordelagtigt at anskaffe sig en flaske mandelolie med pumpe, da den er nem at bruge.

På den måde kommer der små doseringer ud ad gangen, og du har derfor ikke mandelolie på tøjet, på håndklædet eller på dørhåndtag. Med vores pumpefunktion kommer der en passende mængde, som du nemt kan påføre det ønskede sted. Skal hele kroppen have en tur, doserer du blot flere gange.

Med en pumpe, er du også fri for at bruge begge hænder, hver gang du skal bruge olien. Derved kan du sagtens lægge mascara og påføre mandelolie på samme tid. Smart.

Køb din mandelolie online hos Oils By Nature

Her hos Oils By Nature kan du købe din mandelolie. Den kan blandt andet fås i en flaske bestående af 100 milliliter. Sværger du til mandelolie, kan du også købe en pakke med tre flasker. Her er lidt at spare.

Vi elsker mandelolie, fordi den er multifunktionel, samtidig med at den kun indeholder gode ingredienser. Find den her på siden, og hold udkig med gode tilbud. Vi fører også andre lækre produkter, du kan bruge i din hudplejerutine. De er tilmed også naturlige og fri for skadelig kemi. God jagt.

Din kurv