Viser alle 3 resultater

Tilbud
DKK 207,00 DKK 189,00
-8%

Abrikoskerneolie

Startpakke (4 x 100 ml)

DKK 356,00 DKK 329,00

Shea butter

Her på siden kan du boltre dig i lækre produkter. Du finder abrikoskerneolie, arganolie, mandelolie og som rosinen i olie-enden, finder du også shea butter, som er udvundet fra afrikanske sheanødder. Shea smør er yndet at bruge i kosmetik, fugtighedscreme, lotion og salve. Det er der helt bestemte årsager til.

Vi fører shea smør, som det kaldes på dansk, fra vores helt eget brand, som er hundrede procent naturligt. Kig dig omkring, og find det produkt, der appellerer mest til dig.

Hvad er sheabutter?

Hvad er shea butter egentlig? Og hvad er shea smør? Det er faktisk det samme, men

Hvad er sheabutter lavet af? Shea butter stammer fra sheanødden, som kommer fra sheatræet i store dele af Afrika.

Fra april til september høstes frugterne, som på mange måder ligner kastanjer. I denne periode er madforrådene ofte ved at slippe op i de afrikanske, fattige lande. Sheafrugtens frugtkød indeholder proteiner, mineraler og vitaminer, og dens kerne er fedtholdig. Det er denne kerne, der i de lokale byer omdannes til sheasmør.

I Afrika er sheabutter ekstremt vigtig for overlevelse, da det er den eneste vegetabilske fedtkilde til brug i madlavningen for millioner af mennesker. Sheabutter er et levnedsmiddel i Afrika, men det er det ikke nødvendigvis for os.

Hvad er sheabutter godt for?

Sheabutter har et rigtig højt indhold af antioxidanter, som er særligt plejende for huden. Derfor blandes det i cremer verden over. I mange år har det været et kendt faktum blandt afrikanske kvinder, at shea butter har sårhelende, UV-absorberende effekt, og det er nu også blevet kendt blandt amerikanske, europæiske og japanske kvinder, hvorfor produkter indeholdende shea butter er blevet populært verden over.

Derfor fører vi også sheabutter her på siden. Det er fantastisk til at fugtgive huden, og så er det rigt på E-vitamin og A-vitamin.

Shea butter med lyserød baggrund

Hvilke fordele har sheabutter?

Sheabutter har mange fordele:

  • A-vitaminer
  • E-vitaminer
  • Opstrammende
  • Anti-inflammatorisk
  • Fugtgivende
  • Forbedrer smidighed
  • Beskytter mod dehydrering
  • Forebygger ældning
  • Afhjælper udslæt og eksem

Shea smørs helt store force er dens fugtgivende effekt på huden. Du kan med fordel bruge shea butter året rundt, da de ikke blot er gode efter solbadning, men også fugter en vintertør hud, der har taget skade af kulde. Shea smør beskytter din hud mod dehydrering, og i Danmark sker dehydrering både sommer og vinter.

Har du tør hud, skal du bruge shea smør. Andre gode fordele ved shea butter er dens meget gavnende effekt på insektbid, solskader og eksem. A-vitaminer er gode for din hud, hvorfor sheabutter er et særligt godt produkt.

Ydermere har Sheabutter anti-inflammatoriske egenskaber. Skaller din hud, døjer du med udslæt eller har du bare tør hud, kan du med fordel bruge shea butter, fordi det aktivt afhjælper disse problematikker. Shea smør har endda opstrammende effekt på din hud, hvorfor du også kan bruge det til forebyggende anti-age pleje af din hud.

Måske tror du, sheabutter kun er til kvinder. Det er ikke tilfældet. Mænd kan også bruge sheabutter til barberingen for et smukt resultat og en velfugtet hud. Shea butter hjælper med at fastholde hudens naturlige balance.

Shea smør – også til håret

Shea butter er et vidundermiddel. Grundet det fugtgivende element, kan det også med fordel bruges som hårkur til et tørt, skadet og trist hår. Både til mænd og kvinder.

TIP! Er dit hår træt og fyldt med spaltede spidser? Brug da shea butter som fugtgivende behandling til dit hår. Sågar også til hårbunden. Brug sheabutter i håret, efter du har vasket det i lunt vand. Massér shea butter ind i håret dækket af et håndklæde, og lad det sidde i 15-20 minutter. Vask herefter ud, og dit hår er gennemfugtet af shea butters fantastiske, fugtgivende effekt.

Hvordan bruges sheabutter?

Hvor meget shea butter, du skal bruge ad gangen, afhænger selvfølgelig af, hvor stort et område af huden eller håret, du gerne vil fugte. Som udgangspunkt er shea butter meget nemt at håndtere. Tag en lille pump shea butter i hænderne, og varm det op. Påfør derefter på det ønskede område.

Hvordan påføres sheabutter så? Det er vigtigt, at produktet er godt opvarmet. Dernæst er det vigtigt, at du nænsomt og grundigt masserer shea butter ind i huden for det bedste, fugtgivende resultat. Sheabutter er nemt at arbejde med, og når først du er gået i gang med at bruge produktet, finder du hurtigt ud af, hvor store mængder, du skal bruge. Det er nemlig individuelt.

Hvad koster Sheabutter?

Der findes et utal af forskellige sheabutter-produkter, og derfor findes der også store forskelle i pris. Her hos os prioriterer vi, at vores produkter er hundrede procent naturlige.

Vores flasker med sheabutter kommer i en størrelse på 100 milliliter, og sådan en koster typisk 69 kroner. Ofte kan du være heldig at finde gode procenter på vores produkter, og det gælder selvfølgelig også shea butter.

Når vores kunder først har prøvet sheabutter er vores erfaring, at de bliver ved med at have shea butter som fast inventar i deres toiletskabe. Derfor kan du altid starte med at købe en flaske, og derefter benytte dig af vores 3 x 100 ml tilbud på 189 kr.

Køb Shea smør online hos Oils By Nature

Hvor kan man købe sheabutter? Det kan du her hos Oils By Nature, og sikkert også mange andre steder. Shea butter er som sagt yderst populært. Her hos os kan du dog være sikker på at købe et produkt, der ikke indeholder skadelig kemi. Derfor synes vi selvfølgelig, du skal købe sheabutter hos os. Fordi det er det bedste for din hud.

Din kurv