Økologisk Marokkansk Arganolie (100 ml)

kr. 169,00

100% naturlig og økologisk arganolie
Eneste ingrediens: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL
Oprindelsesland: Marokko

Kategori:

Arganolie (100 ml)

Nyd vores 100 procent naturlige, økologiske og multifunktionelle arganolie 100 ml, der er fyldt med vitaminer, antioxidanter og omega-fedtsyrer. Arganolie er generelt særligt god til at nære, fugtgive samt beskytte hud og hår, hvilket har gjort, at argan olien har fundet vejen ind i manges hjerter. Vores olie er som sagt multifunktionel, hvilket gør, at argan olien kan benyttes til både hår, hud og negle.

Til kroppen:

Med oliens høje indhold af fedtsyrer og vitaminer, virker olien fugtgivende og plejende på huden. Disse styrker immunforsvaret, hudens elasticitet og hårets glans. Olien kan anvendes på hele kroppen. Ved at bruge arganolie på huden stimulerer du huden til at producere nye hudceller, så du får en smuk glød og silkeblød hud.Vores arganolie kan bruge både under, over eller blandet med din creme.

Anti-age

Derudover er arganolie naturens eget anti-age middel. Antioxidanter i olien påvirker hudens helbred, da den beskytter huden mod bl.a. luftforurening og UV stråler. Derudover forbedrer den hudens elasticitet og cellestyrken, hvilket gør, at den har en anti-age effekt på huden.

Strækmærker

Olien er også kendt for at have en forbyggende effekt på strækmærker. Derfor er den super idéel som gave til en gravid kvinde eller til dig selv, hvis du ønsker at forbygge eller lindre strækmærker.

Vores arganolie kan bruges dagligt i områder som lår, mave og overarme, hvor man især ser, at strækmærker ofte kan forekomme. Brug med fordel også olien efter solbadning til at fremskynde dannelsen af nye hudceller.

Naturlig makeupfjerner:

Med vores naturlige arganolie som makeupfjerner opnår du 2-i-1 effekt, som fjerner makeuppen først og fremmest, da olien går ind og opløser makeup. Dernæst plejer olien huden og beskytter porerne mod affaldstoffer. Arganoliens høje indhold af E-vitamin bevarer samtidig hudens smidighed og forebygger rynker.

Pigmentpletter:

Arganolie er også kendt for netop at reducere synligheden af pigmentpletter. Oliens indhold af E-vitamin, A-vitamin og essentielle fedtsyrer har en helende effekt, samt går den ind og øger produktionen af nye og raske hudceller.

Til håret:

Som hårpleje har argan olie ligeledes nogle beundringsværdige egenskaber.  Ved at påføre den i hårspidserne forstærkes og plejes håret, samtidig med at det efterlades blødt og glansfuldt. For at opnå et endnu bedre resultat med din hårkur og hårmaske, kan du kombinere dem med olien. Med omega-fedtsyrerne har olien en fugtgivende egenskab, der heler, blødgør og fugter håret samt hovedbunden.

Vores anbefaling er enten at bruge arganolie til håret som hårmaske eller i en hårkur, da du kan opnå det bedste resultat ved at lade det sidde i håret. Udover at gøre håret blødt og glansfuldt, kan olien også hjælpe mod tør hovedbund og skæl.

Fordele ved arganolie:

 • Hårpleje
 • Mod skæl
 • Mod spaltet og tørre spidser
 • Hudpleje
 • Mod urenheder
 • Mod kløe og svien
 • Mod eksem
 • Mindsker eksisterende strækmærker
 • Neglepleje
 • Mindsker synligheden af pigmentpletter
 • Naturlig makeupfjerner

Olier hos Oils By Nature:

Vores olier hos Oils By Nature er 100 procent naturlige og multifunktionelle. Argan olie 100 ml kan købes lige her på siden til kun. 129 kr. Hvis du ender med at blive storforbruger af vores olie, vil vi anbefale dig at købe vores pakke med hele tre arganolier! Derved sparer du penge, og den kan købe den lige her. Hvis du køber mere end 299 kr. hos os, så tilbyder vi fri fragt. Vi sender ordre på daglig basis, så du som kunde modtager din pakke hurtigst muligt.

Se nedenfor, hvordan man kan benytte olien til en lækker hårkur. Har du lyst til at vide endnu mere om vores naturlige arganolie, kan du læse meget mere om det her. Tjek også vores blog ud for at finde tips og tricks til hårkur, masker og opskrifter med vores arganolie – eller en af vores andre olier.

Følg os på Instagram her

Følg os på Facebook her

Se vores andre produkter her

Ingredienser

Indhold

Oprindelsesland

Marokko