Shea Butter (100 ml)

kr. 69,00

Vores olie er et 100% rent naturprodukt.

3 fordele ved shea butter:

 • Meget fugtgivende
 • Reducerer inflammation
 • Forbedre hudens elastisitet

Ingredients: SHEA BUTTER ETHYL ESTER + CITRIC ACID

Ikke på lager

Kategori:

Sheabutter (100 ml)

Når det kommer til hudpleje og hårpleje, er vores sheabutter en ægte all-rounder med en fugtigheds- og anti-inflammatorisk effekt, som kan afhjælpe alt fra tør hud til insektbid. Vores shea butter forhandles her på siden og er multifunktionel, og har mange forskellige beundringsværdige egenskaber. Her på hjemmesiden kan du opnå fri fragt ved køb over 299 kr.

Shea butter med blomst

Hudpleje:

Med det høje indhold af vitamin A og E sammen med en masse essentielle fedtsyrer, hjælper shea butter med at beskytte huden mod dehydrering, samtidig med det forbedrer hudens smidighed. Hvis du oplever problemer med skællende hud, tør hud eller udslæt kan du også med fordel anvende shea butter på huden, da det aktivt afhjælper disse problematikker. Olien har også en opstrammende effekt på huden, hvilket betyder, at det også anvendes til forebyggende anti-age pleje af huden.

Strækmærker:

Shea butter indeholder som nævnt vitaminerne A og E, som får huden til at bevare sin smidighed og elasticitet. Dette betyder, at shea butter har god effekt på forebyggelse af strækmærker og mindskning af allerede eksisterende strækmærker.

Læbepleje:

Som læbepleje har shea butter også sine fordele. Læberne har bestemt brug for ekstra fugt og næringsstoffer i kolde årstider og tørt vejr, hvor vores shea butter med dens fugtgivende egenskaber kan hjælpe. Ved påførelse af olien fugtes og næres læberne og behandler dermed problematikken med tørre læber.

Sheabutter med sand

Hårpleje:

Vores shea butter har også en god effekt som hårpleje. Fedtsyrerne i olien hjælper med at tilføre fugt til håret og forhindre splittede ender. Det får håret til at skinne, samt beskytter det mod varmeskader fra fladjern og føntørring. Den anti-inflammatoriske egenskab hjælper også med at reducere rødme og irritation i hovedbunden. Samtidig styrer sheabutter dit hår, eftersom det går ind og genopretter hovedbunden og hårsækkende, som giver dig et sundt og hurtig voksende hår.

Fordele ved Sheabutter:

 • Hudpleje
 • Fugtgivende
 • Reducerer inflammation
 • Mod solskoldning
 • Forbedre hudens elastisitet
 • Hårpleje
 • Fugter håret
 • Beskytter håret mod varmeskader
 • Mod skæl i hårbunden


Sheabutter i natur

Fugt dine tørre hænder og fødder

Trænger din hud til en ekstra omgang fugt? Så prøv denne maske, som kan fugte og blødgøre huden på blot 15 minutter. Din hud kan danne hård hud på både hænder og fødder under normale daglige aktiviteter. Dette gør kroppen for at beskytte huden mod tryk. Dog kan hård hud nemt undgåes, hvis man plejer og fugter den. Husk derfor altid at smøre huden ind natten over, og giv huden en ekstra mulighed for at suge til sig med denne maske. Masken kan nemt bruges til både hænder og fødder, og i videoen nedenfor kan du se, hvordan vi har brugt den.

Oils By Nature

Hos Oils By Nature tilbyder vi 100 procent naturlige kvalitetsolier. Vores olier er multifunktionelle og har mange forskellige egenskaber. Du kan købe vores sheabutter olie 100 ml her på siden til kun 69 kr. Hvis du ender med at blive storforbruger af olien, kan du købe vores pakke med 3 sheabutter til kun 189 kr og spare penge. Derudover, hvis du tilføjer mere for mere end 299 kr. til din kurv hos os, opnår du fri fragt. Vi sender pakker hver dag, så du er samtidig sikret en hurtig levering ved køb hos os.

Vil du vide mere om Oils By Nature, kan du tilmelde din e mail til vores nyhedsbrev her på vores hjemmeside. Tjek også vores andre produkter ud her på hjemmesiden.

Se nedenfor i videoen, hvordan man kan benytte vores sheabutter til en hjemmelavet håndmaske.

Følg os på Instagram her
Følg os på Facebook her
Se vores andre produkter her

Ingredienser

Indhold

Ophav

Vestafrika